TRAVA by żyło się lepiej
Jak w temacie, ilośc kilkadziesiąt k, kurs do 1:1, ale dla "dużych..." jestem w stanie zajść z kursem zboża na 2:3 na swoją niekorzyść.
______________________________________________________________________________________
Nie chceta zboża??? Nie wieru! Jak nie mata gliny, to na deske tyż bym pomieniał, ale nie tyla.
___________________________________________________________________________________
Szczegoły na PW proszę.
Ostatnio edytowany przez kuzar (2008-12-11 19:30:14)
kuzar napisał:
Jak w temacie, ilośc kilkadziesiąt k, kurs do 1:1, ale dla "dużych..." jestem w stanie zajść z kursem zboża na 2:3 na swoją niekorzyść.
______________________________________________________________________________________
Nie chceta zboża??? Nie wieru! Jak nie mata gliny, to na deske tyż bym pomieniał, ale nie tyla.
JA CHCE!!!! JA CHCE!!!! Przyjmę spokojnie 400k dziennie!!! Większe stawki do negocjacji!!!
W tej chwili to najwyżej 10, nie 15k za to chcę 10 k surki, drzewo najmilej widziane, potem glina, potem żelazo. Wymiana na rynku czy miedzy nami. Jeśli na rynku to wystaw proszę oferty.
Wymiana jest możliwa ciągle do odwolania z krótkimi przerwami. Teraz właśnie jest taka przerwa i potrwa ok. 20h, od tej pory, może krócej. O nagłych potrzebach proszę pisać na priwa. Ewentualnie wystawiac oferty na rynku. Tak byłem ugadany np z krzyww, od bierałem z rynku kiedy coś było. Jeszcze jedno, nie mam pojecia co to za opcja "tylko dla sojuszu" i jak to działa, nie zetknołem się z tym. Rynek sprawdzam częściej niz zagladam do tego tematu, tak sie przyzwyczaiłem, bo zainteresowanie wczesniej było mizerne. A na rynku jeśli ktoś wystawi ofertę 2:3 na korzyść wystawiającego to przy obecnych cenach zboża jest to taka oferta, że raczej doczeka się mnie, jesli wystawij ja ktoś z sojuszu, bo całkiem sporo już jest ofert w stosunku 1:1. Pozdrawiam.