TRAVA by żyło się lepiej
Gość
1. Nick: Wlodas
2. Współrzędne Twojej stolicy i link do profilu: Krzyż Topór (73|146) http://s6.travian.pl/spieler.php?s=1
3. Ile masz lat? pełnoletni
4. Pozycja w rankingu OFF 2429
5. Ile posiadasz jednostek off i deff? 2771
6. Ile czasu poświęcasz na grę w Traviana? loguję się 2-3 razy na dobe i każdo razowo ok 25 min
7. Jaki styl gry preferujesz? (agresor, obrońca) Eko i deff
8. W jakich sojuszach byłeś od początku gry na s6 i dlaczego odszedłeś? jestem w nic nie znaczącym sojuszu UN
9. Jakie masz doświadczenie w grze (inne serwery, nicki, sojusze, osiągnięcia itd.)? właściwie tylko w tej grze
10. Czy jesteś atakowany/atakowana przez kogoś od nas lub kogoś innego? nie
11. Znasz kogoś od nas z sojuszu (jeśli tak to kogo)? nie
12. Do kogo masz najbliżej? ???
13. Dlaczego chcesz wstąpić do nas? jesteście dużym sojuszem i ja z 500 popa i 700 woja mam u was szanse
14. Napisz, co to jest FS i do czego służy kryjówka. wysłanie woja na daleka wycieczkę aby je uchronić w przypadku dłuższej nieobecności np 8h i ochrona przed atakiem innych wojsk. Kryjówka ??? hmmm dobre jak samo słowo oznacza, że można tam coś skryć czyli surowce przed grabieżą
15. Napisz coś o sobie: cóż lubię gry strategiczne oraz historię starożytną: Rzym, Egipt, Grecja oraz inne kultury starożytnego bliskiego wschodu
Gość
O D M O W A !!!
Następny proszę !!!
Gość
Wolno spytać i nie jestem szefem
Gość
Bo jak widzę, że podanie jest napisane przez "podanie", albo podanie do sojuszu napisane przez "podanie do sojuszu" , to dostaję białej gorączki, a dobijają mnie te linki do mojej osady.
A co ja nie widziałem swoich osad albo swojego opisu lub strony głównej Traviana?