TRAVA by żyło się lepiej
. vicemistrz
Chcialem sie zapytac kto ustawil mi taki opis Vicemistrz SPAMU. Ja jestem MISTRZ a nie jakis tam w d.... vice
<-------------------------- to to to
Ostatnio edytowany przez Mastercock (2008-12-30 18:53:29)
. vicemistrz
sprzeciw! inni maja mniej postów i maja mistrz
a ja nie mam zadnego... nawet vice.. a wg rankingu jestem dosc aktywny na forum.. a i kto chce deffa tak kolo 1000 falangi??
a mi się ten tytuł w ogóle nie podoba! Jestem albo "mistrzynią" albo że tak skromnie zwrócę uwagę... KRÓLOWĄ spamu
to Alkoholikus mi pierwszy puścił "der Fochen"
Ostatnio edytowany przez Magheru (2009-01-01 13:14:20)
Ok ja to sie nie wypowiem wcale nie jestem aktywny na tym forum czasem wrecz trudno mnie zauwazyc wiec sie nie kluce o tytuly bo wuem ze to nie ma sensu i zrobie to jak pewien dosc znany rzymski senator i powiem na koniec ze pop nie walczy!
.
A dlaczego ja mam emota robiącego znak "rock on!", a nie jakiegoś powiązanego ze spamem?! Teć to dyskryminacja i wyjednostkowanie mojej osoby jedynie za to, że mam długie włosy! o!q:
Gość
Też miałem baciory długie (do połowy pleców) i też zawsze byłem dyskryminowany, ale odbierałem to jako wyróżnienie.
I CISZA!!!! Ja tutaj jestem adminem !!!!
Alkoholikus napisał:
Też miałem baciory długie (do połowy pleców) i też zawsze byłem dyskryminowany, ale odbierałem to jako wyróżnienie.
I CISZA!!!! Ja tutaj jestem adminem !!!!
Ciekaw jestem kto Cie dyskryminowal? Skini(kiedys bylem) , nauczyciele(teraz jestem) , czy jeszcze ktos inny?
Ale przymaimniej wiem za co mnie tak lubisz hehehehehe
Gość
W brew temu co myślisz - lubię Ciebie.
Najczęściej byłem dyskryminowany nie przez skinów, bo staliśmy pozornie, po jednej stronie z resztą "dziwaków", ale przez tak zwanych "normalnych" ludzi - O, idzie !! Umyłby sobie te kudły, albo najlepiej ostrzygł!! Brudas jeden!! - Typowy tekst, który też słyszałeś zapewne, ale oprócz włosów