TRAVA by żyło się lepiej
Travnick
Ja osobiscie nie uzywam slowa "akademia" odnosnie sojuszu TRAVKA. Jestesmy jednoscia skupiona w dwoch oddzielnych sojuszach ze wzgledu na ograniczona ilosc miejsc. Wszyscy mamy te same obowiazki i dzialamy wspolnie, walczymy na tych samych frontach i mamy te same pakty. Na obecna chwile nie ma kryteriow odnosnie przejscia z TRAVKI do TRAVY i nie wiem czy takowe beda. Byc moze w przyszlosci zrobimy male przetasowania ze wzgledu na przynaleznosc terytorialna... A tak na marginesie, to nikt jeszcze nie aplikowal o zmiane
zgadzam sie z hubalem i mysle,ze lepiej by bylo jesli to kierownictwo miedzy soba ustalilo, wtedy bedzie mniejszy balagan. w koncu to nie demokracja, tylko sojusz kierowany.
Ostatnio edytowany przez Ender (2008-11-11 16:33:09)
No i brawo Ender!Demokracjia jest be!Potem sie okazuje ze wybory wygrywa hamas albo jakis inny obama i jest konec cywilizacji bialego czlowieka jak to poesl Gorski powiedzial!i dopiero sie jaj zaczynaja hehehehe!
A powaznie to juz pisalem gdzie indziej ze nie ma tu miejsca na demokracje i kierownictwo powinno podejmowac decyzjie w sposob autrorytarny!Przypominam ze zarowno w plemionach galijskich jak i germanskich panowala dyktatura,a Rzymianie na czas wojny wybierali jednego konsula i to tez tylko do czasow triumwiratu a puziej dykatury!By byc sktueczni musimy dzialac wspolnie ale tez pod kierownictwemi i bez nie potrzebnych dyskusji!
Ale to tylko moje zdanie!
nie znam się na historii cywilizacji ale całkowicie się zgadzam
Dyktatura różni się od demokracji tym, że dyktator ustala zasady. W każdym bądź razie takie zasady istnieją. Np.: Kierownictwo może przenieść członka sojuszu pomiędzy sojuszami TRAVKA i TRAVA.